Behandelingen

Laserontharing met de Palomar Vectus

Wij gebruiken de meest effectieve laser van het moment; de Palomar Vectus. De Palomar Vectus Laser onthaart comfortabel, snel en geeft zeer langdurige en meestal permanente ontharing. Alle typen lichaamsbeharing zijn gevoelig voor deze therapie.

Door het hoge vermogen van de Palomar Vectus Laser kunnen de dikste en ook de kleinste haartjes effectief worden behandeld. Bovendien heeft de Palomar Vectus Laser de mogelijkheid de hoeveelheid pigment in de huid te meten, waardoor de instelling van de laser beter individueel afgestemd kan worden.

De Palomar Vectus Laser kan twee verschillende koppen gebruiken. Voor kleine gebieden heeft de laserstraal een doorsnede heeft van ongeveer 1 cm² en voor grote gebieden 4 cm². Hiermee kunnen vele haarzakjes tegelijk worden vernietigd, waardoor het mogelijk is grote gebieden zoals oksels, bikinilijnen, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de Palomar Vectus Laser zijn geen eindeloze behandelingen nodig, waardoor de kosten voor de totale behandeling laag zijn.

Om de opperhuid niet te beschadigen door de hoge energie heeft de Palomar Vectus laser een gekoelde tip. Deze beperkt in hoge mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt, zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

Werking laserontharing
De laser produceert een zeer hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van het haarzakje, zodat daaruit geen nieuwe haar meer kan groeien. De huid zelf wordt door het geïntegreerde koelsysteem beschermd tegen oververhitting.

De Palomar Vectus werkt in op de pigmentatie in de haren en is dus het meest effectief bij haren in de anagene fase (groeifase). Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat u meer dan 1 behandeling moet ondergaan voor u kan spreken van een volledige ontharing. Gemiddeld zijn met de Palomar Vectus 4 tot 6 behandelingen noodzakelijk.

.

.

.

De laserbehandeling
De behandeling gaat snel en kan variëren van een paar minuten tot een uur. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 cm² kan per behandeling het hele behaarde gebied worden behandeld. Per puls worden meerdere haarzakjes tegelijkertijd vernietigd, dit in tegenstelling tot elektrisch ontharen waar per haartje moet worden behandeld.

De behandeling is niet pijnloos, maar wordt meestal goed verdragen. De zeer korte puls kan vergeleken worden met het schieten van een elastiekje tegen de huid. Na de behandeling is er geen sprake van gevoeligheid. Wel kan de huid wat rood worden en soms zwelling vertonen. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel, u kunt direct uw normale bezigheden hervatten.

Aantal laserbehandelingen
Haren groeien in een cyclus. Er zijn 3 cyclussen bekend, namelijk de groeifase, de overgangsfase en de uitvalsfase. Slechts een deel van de haren bevindt zich in de groeifase.

De serie haren in de groeifase, waarbij het pigment diep in het haarzakje bevindt, reageert optimaal op een laserbehandeling. Bij de volgende behandeling is er een nieuwe serie haren in deze fase. Bij haren op het gelaat duurt dit ongeveer 6 weken en de haren op het lichaam 8 weken. Daarom zien wij u graag na 6-8 weken terug voor een behandeling. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren dunner en zwakker.

Na gemiddeld 6 behandelingen zijn alle haren in het behandelde gebied in de eerste groeifase geweest en voorgoed verdwenen. Wel is het mogelijk dat nieuwe haarzakjes in de toekomst geactiveerd worden, door bijvoorbeeld de overgang en andere hormoonschommelingen. Daarnaast kan het zijn dat bepaalde haren niet reageren op de laser.

Adviezen

Voor de behandeling

 • Als u besluit om u definitief te laten ontharen, is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert of harst. Wanneer u de hele haar verwijderd, kan er namelijk geen vernietiging van het haarzakje plaats vinden. U mag de haren wel knippen of scheren en ook mag u ontharingscrème gebruiken.
 • Aan de hand van de haarkleur en dikte, wordt de instelling van de laser bepaald. Daarom is het noodzakelijk dat de haren vooraf aan de eerste behandeling zichtbaar zijn voor de huidtherapeut.
 • Daarnaast mag het te behandelen gebied minstens 6 weken van tevoren niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht. Een gebruinde huid verminderd de effectiviteit van de behandeling en kan ervoor zorgen dat de huid oppervlakkig verhit wordt. Gebruik steeds een goede zonnebrandcrème met een hoge factor.

Na de behandeling

 • Na de behandeling ziet u huid er roder en gezwollen uit, wat bij de behandeling hoort. In de praktijk koelen wij uw behandelde huid met koude kompress en een verkoelende crème. Thuis mag u de huid ook nakoelen met een koud washandje en/of aloë vera gel. Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht en/of zonnebank. Gebruik daarom een zonnecrème met een factor van 30 of hoger op het behandelde gebied. Na twee à drie weken vallen de haartjes geleidelijk uit. Indien gewenst mogen opkomende haartjes geknipt of geschoren worden, maar belangrijk is dat u de haren niet epileerd.

.

Wimperlifting

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift.

Een LVL Wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen.
De wimpers worden gelift door siliconen pads.

Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig.
Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers.
Met de LVL techniek worden wimpers verlengd, krijgen ze volume en worden ze gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

.

ADO natural herbal peeling

De ADO-kruidenpeeling is een plantaardige diepte peeling afkomstig uit de Zwarte Zee die bestaat uit:

 • Een mengsel van geselecteerde kruiden, zeeplanten en zeespons
 • Een zure lotion met plantenextracte
 • Een verkoelend en zuurstofrijk masker

Wat doet de Herbal kruidenpeeling?

 • Het versnelt de natuurlijke peeling. De bovenste huidlaag zal volledig afschilferen met als resultaat een nieuwe frisse huid.
 • De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt.
 • Er worden sneller nieuwe cellen gevormd en het heeft een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine.
 • De peeling zorgt voor afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als tot de huidtekening.
 • Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt er uiteindelijke toe dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

Indicaties

 • Acné
 • Vette huid met grove poriën
 • Acné littekens of andere vorm van littekens
 • Sproeten / Pigmentvlekken
 • Verouderde huid / Fijne lijntjes
 • Vermoeide huid
 • Verwaarloosde huid
 • Te gebruiken op gelaat en lichaam

Contra indicaties

 • Dunne en gevoelige huid
 • Geïrriteerde huid
 • Huid met couperose
 • Huid met dermatologische aandoeningen
 • Geïnfecteerde huid

.

Zijn de resultaten definitief?

Met de lightsheer diode laser heeft u het beste resultaat. Dit is een technologie dat perfect ontworpen is om betaalbaar ongewenste haren te verwijderen. Echter kan er niet gegarandeert worden dat op de plaats van behandeling geen haar meer zal groeien, vanwege hormoonverandering.

Instructies na de behandeling

 • Behalve coolingsgel of een zonnenbrandcreme met zeer hoge beschermingsfactor (40-60) mag geen ander product op de behandelde huid worden gebruikt.
 • 3 weken voor en na de behandeling
 • Het is drie weken voor en na de behandeling belangrijk om niet onder de zonnebank of in de zon te liggen en geen zelfbruinende producten te gebruiken.
 • Ongeveer twee weken na de behandeling zullen de haren weer groeien en mag er geschoren worden, maar de haren vallen ook vanzelf uit.

Diode Laserontharing

De Egyptenaren en Romeinen deden het al: ontharing. Egyptenaren wisten dat ontharen met een suikerpapje een ideale methode was om van ongewenst lichaams- en gezichtshaar verlost te worden. Ze zagen een glad, haarloos(vrouwen) lichaam als een ideaalbeeld van schoonheid. De vrouwen van het hof van de goddelijke Farao’s harsten hun benen, schaamhaar en oksels met een suikerpapje om een mooie, gladde huid te krijgen. Bij ons wordt het ontharen veelvuldig toegepast met de high power lightsheer diode laser, voor het beste resultaat.

Lichaamshaar wordt in veel Culturen als mannelijk bestempeld, maar waarom willen mannen eigenlijk ontharen?.

 • Het wordt minder warm
 • Het is hygiënischer
 • Haargroei geeft soms onstekingen of jeuk
 • Spieren komen beter uit

Ontharen is niet meer uitsluitend voor vrouwen.
Mannen beginnen zich meer te bekommeren over hun verzorging, uiterlijk en gezondheid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de te behandelen oppervlakten, hebben de meeste mensen gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig. In sommige gevallen kan dit aantal afwijken. Klanten mogen een permanente vermindering van haargroei verwachten tussen 70 tot 90%. Van het totale lichaamshaar bevindt 30% zich in een groeifase Hierdoor moeten haarzakjes in de rustfase wachten tot ze zich in de periode van groei bevinden.

Wat zijn de risico’s?

Laser ontharing, een van de meest populaire methoden van ongewenst haar verwijderen, is, net als iedere andere ontharingsmethode, niet zonder risico’s. Hoewel het bewezen zeer effectief en veilig is voor de meerderheid van de patiënten kan laser ontharing geen garantie voor succes voor alle huid-en haartypen. Een patiënt individuele huidaandoeningen, haardichtheid, huidskleur, evenals het type laser wordt gebruikt voor de behandeling kunnen allemaal een effect hebben op de eindresultaten. Soms ontstaan er milde bijwerkingen, zoals roodheid en zwelling. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot enkele dagen. Er zijn geen complicaties bekend die van blijvende aard zijn. Door voorlichting uzelf van deze bijwerkingen en hun mogelijke oorzaken, kunt u de kans verkleinen dat het ervaren van hen tijdens de behandeling. De resultaten van de behandelingen kunnen variëren per huid-type. Dit loopt meestal uit van een aantal dagen tot een aantal maanden.

.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Door deze stroomstoot  verbrandt het haarzakje en stopt de haargroei.

De haren worden één voor één behandeld. Elektrisch ontharen is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken, maar wel heel geschikt voor kleine oppervlakken zoals het gezicht. Een groot voordeel van elektrisch ontharen, is dat deze methode wel geschikt is voor het definitief verwijderen van licht getinte beharing (blonde en grijze haren). Andere methodes hebben namelijk meer moeite met het definitief ontharen van licht getinte beharing.

Instructies na de behandeling:

Belangrijk voor de eerste twee dagen na de behandeling omdat er infectie gevaar kan optreden.

 • Na het ontharen niet wassen met shampoo of zeep.
 • Het behandelde gebied met rust laten.
 • Niet met uw handen aanzitten of eraan peuteren.
 • Niet op de zonnebank of in de zon ( verhoogt risico op pigmentvlekken)
 • Niet in een zwembad of sauna.
 • Geen vette crèmes smeren op het behandelde gebied (alleen de verkoelende gel).

eventueel bij sterke irritatie een ijsblokje (in een plastic zakje en tissue omheen wikkelen) 10 tot 15 minuten op het behandelende gebied houden.

.

Neoderma Bio-peeling

Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van Neoderma Biopeeling. Een professionele behandeling gebasseerd louter en alleen op Algen,Planten en Kruiden extracten en werken samen om de bloedcirculatie te verbeteren, de cel vernieuwing te stimuleren en de huid te verjongen.

De behandeling wordt toegepast bij vette huid, acne, littekens,rosacea,grove porieen,pigmentvlekken en levervlekken. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels. Neoderma Chinese peeling is geschikt voor het behandelen van huidtypen, ook preventief. Zowel voor vrouwen als mannen, ook voor de donkere, de gevoelige, de allergische, de dunne en de couperose huid. Ook geschikt voor lichaamsbehandelingen.

Deze peeling met tweevoudige werking helpt mechanisch maar vooral biologisch met zichbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat.

Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet.

Fruitzuurbehandeling

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:

 • een droge huid
 • acne (acnelittekens)
 • de oudere huid (kleine rimpeltjes)
 • verdikte hoornlaag
 • ouderdomsvlekken
 • hyperpigmentatie
 • rokershuid

Belangrijk
U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcreme gebruiken of harsen.

Wat zijn de contra-indicaties?

 • eczeem
 • actief herpes simplex virus
 • gebruik van bepaalde medicijnen zoals Roaccutane
 • zwangerschap

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?
Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend en/of warm gevoel waarnemen, dit is een teken van de werking van de fruitzuren.

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?
De fruitzuurpeeling kan als eenmalige behandeling gegeven worden, maar kan ook als kuur gegeven worden. Dit alles hangt af van de wensen
en de huidconditie van de klant.

Gezichtsbehandeling

Collageen of Aloë Vera
Resultaat/geschikt:Voor een zeer vochtarme, droge huid en huidverslapping
Duur:+/- 90 minuten
Behandelingprogramma:- Reiniging
– Peeling
– Epileren (bijwerken)
– Verwijderen van onzuiverheden
– Ontspannende gelaats- en decolletémassage
– Collageen of Aloë Vera masker
– Afsluitende Verzorging
Basis
Resultaat/geschikt:Een heerlijk behandeling inclusief een ontspannende massage
Duur:+/- 60 minuten
Behandelingprogramma:- Peeling + stomen met ozon
– Verwijderen van onzuiverheden
– Ontspannende gelaats – en decolletémassage
– Masker
– Afsluitende verzorging
Reinigend
Resultaat/geschikt:Voor een vette huid met grove poriën of bij lichte acne
Duur:+/- 45 minuten
Behandelingprogramma:- Reiniging
– Peeling + stomen met ozon
– Verwijderen van onzuiverheden
– Kalmerend en zuiverende Masker
– Afsluitende verzorging

Wimperextensions

Eén voor één Eyelash Extensions !!!

Het effect van eyelash extensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een of andere wondermascara hebt gebruikt.

Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Eyelash extensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara. ’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen.

Eyelash extensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange lashes waar iedere vrouw van droomt!

De voordelen van Eyelash extensions op een rijtje:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange lashes voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Wordt pijnloos opgebracht Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
 • Blijft 6 tot 8 weken zitten

Manicure en Pedicure

Manicure en Pedicure is het verzorgen van de nagels van handen en voeten. De huid wordt gekalmeerd door middel van warme hand baden, voet baden en vochtregulerende lotions.

De nagelriemen worden naar achteren geduwd en de nagels worden in een mooie vorm gevijld.

Massage

Een massage is een behandeling voor het lichaam.

Massage dient vooral om de doorbloeding te verbeteren, het toniseren van de spieren en balanceren van de bloed plus lymfedrenaige, ( plus ontspanning) stimuleren.

Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams en gezichtsharen doormiddel van een kleverige substantie. Een wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 duren voordat de haar is aangegroeid.

Harsen is een tijdelijke van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurd altijd wel met een zate(haar) punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.